Huis
Tuin
Video

Keuzestress? Deze vloer past het beste in jouw huis

De vloer is erg bepalend voor de uitstraling en sfeer in je huis. Het kan je huis bijvoorbeeld al snel te donker of juist te kil laten ogen. Hoe kies je nou de juiste vloer? We leggen je uit hoe je de juiste keuze maakt:

Tijdloos

Heb jij gekozen voor een tijdloos interieur? Dan past hier natuurlijk ook het beste een tijdloze vloer bij. Dit klinkt heel saai en suf, maar een tijdloze vloer is eigenlijk een ander woord voor een prachtige houten vloer waar je niet snel op uitgekeken raakt. Kies voor een lichte houten vloer. Dit is makkelijk te combineren met de rest van je interieur, want werkelijk al je meubels en accessoires matchen hiermee.

Romantiek

Een romantische look in je huis bestaat vooral uit veel pastelkleuren en zachte, suède materialen. De mintgroene kleur komt momenteel veel voor in huizen. Maak je romantische look af met een lichte of witte vloer. Je kunt hier kiezen voor een eikenhouten look met een witte tint.

Landelijk

Woon je landelijk? Dan wil je dit natuurlijk doortrekken in je huis. Of misschien wil je juist een landelijke sfeer in je stadshuis. Kies voor een hele robuuste, grove vloer. Een donkere houtsoort of een vloer met grove groeven past perfect bij deze stijl.  

Industrieel

Wil je een stoere look in je huis? Heb je gekozen voor een industriële look? Maak dan de ruimte af door te kiezen voor een vloer van beton. Een betonnen vloer geeft een stoere, stevige uitstraling. Met een tof kleed erop is je woning helemaal af. Wist je dat je tegenwoordig ook laminaat hebt met een beton look?  

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis en Tuin
Foto 1,2,3,4,6,7: Eigen Huis en Tuin
Foto 5: De Vol Kitchens

Tekst
Annemiek Lenting

ID: 3445

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven