Huis
Tuin
Video
In samenwerking met Fetim

Ga voor een onderhoudsarme, waterdichte vloer

Een nieuwe vloer nodig, maar geen idee welke je moet kiezen? Dan is deze vloer misschien wel geschikt! Deze PVC vloer heeft een whitewash eiken uitstraling. Dit geeft een ruimtelijk gevoel aan je ruimte, wat we ook zagen in de woonkeuken van Joyce en Gijs. Maar waarom zou je eigenlijk nog meer moeten kiezen voor een PVC vloer?

Knoeien op PVC

Heb je kinderen die nog wel eens wat op de grond knoeien? Of ben je zelf stiekem gewoon heel onhandig? Dat is met een PVC vloer geen probleem. De vloer is onderhoudsarm, wat betekent dat je 'm binnen no time weer schoon hebt gemaakt. Even met een bezem, stofzuiger of dweil over de vloer heen en je huis is weer lekker schoon. De vloer is daarbij ook waterdicht. Een watergevecht in het huis kan dus gewoon. Al zou de rest van het interieur daar misschien minder blij mee zijn..

Geluiddempende vloer

Heb je onderburen die het liefst helemaal zen tot rust komen? Of dans je het liefst de hele dag op je vloer? Dan is een PVC vloer ideaal. Deze vloer is namelijk geluiddempend. Ben jij niet alleen blij mee, maar je buren misschien ook wel.

PVC vloer is sterk

Een PVC vloer is daarbij ook sterk. Dit is ideaal als je de vloer in een ruimte wil leggen die veel wordt belopen. Door deze vloer wordt je ruimte heerlijk leefbaar, zonder dat je je druk hoeft te maken over slijtage. 

Je koopt de PVC vloer uit de metamorfose van Joyce en Gijs hier zelf!

ID: 3465

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven