Huis
Tuin
Video
Hal

Snel en makkelijk een nieuwe trap

Iedere dag ren je meerdere keren de trap op en af. De traptreden zijn daardoor aan slijtage onderhevig. Is jouw trap aan een opknapbeurt toe? Of wil je jouw trap snel en makkelijk in een nieuw jasje steken? Flexxfloors biedt daar de oplossing voor en de vloer kan ook nog eens gemakkelijk door gelegd worden over de rest van de verdieping.

De vloerdelen van Flexxfloors kun je makkelijk zelf op maat maken. Met deze pvc en vinylvloeren heb je geen hand- of cirkelzaag nodig. De stroken kunnen op maat worden gesneden. Thomas maakt gebruik van deze vloerdelen bij het project in Leiden. Zowel voor de trap als voor de vloer in de botanische slaapkamer.  Hij snijdt de vloerdelen op het juiste formaat. Voordat de stroken op de trap gelegd kunnen worden, moeten de traptreden schoon en vet vrij zijn. Als de ondergrond van de trap goed schoon is, dan kunnen de onderdelen op de trap gelijmd worden met een pvclijm. Let hierbij goed op dat je de juiste hoeveelheid gebruikt. 

trap renoveren

In het huis in Leiden is er gekozen om dezelfde vloer te leggen in de slaapkamer, op de overloop en op de traptreden. Door dezelfde vloerdelen te gebruiken creëer je eenheid in huis. Dit gevoel van eenheid zorgt voor een rustige sfeer. De vloer die gelegd is in Leiden heeft de uitstraling van een grijze betonvloer met een voelbare structuur. Thomas legt de vloer in een handomdraai, dankzij het click systeem. De voerdelen kun je makkelijk in elkaar klikken en je hoeft de vloer niet meer te verlijmen. Kind kan, eh, de vloer doen!

flexxfloors trap
trap vernieuwen
ID: 2391

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven