Huis
Tuin
Video

Vieze tegelvoegen? Zo verf je ze in no time weer hagelwit!

Waren je tegelvoegen ooit zo mooi hagelwit, maar zijn ze inmiddels bruin/grijs/geel of een andere ondefinieerbare kleur? En heb je inmiddels een lamme arm van het boenen? Stop daar maar mee, want er bestaat een veel makkelijkere oplossing voor: verven!

Eerder gaven we je hier al de supertip om je voegen weer brandschoon te krijgen met behulp van baking soda. Maar is schoonmaken écht niet jouw ding? Dan kun je je voegen natuurlijk altijd nog verven!

Zo kwamen we op Reddit de volgende foto tegen, met het bijschrift “Nadat ik ongeveer alles had geprobeerd om de voegen weer wit te krijgen besloot ik voegenverf te gebruiken. Ik ben erg blij met het resultaat!”

tegelvoegen wit

En dat hij blij is met het resultaat begrijpen wij heel goed. Wat een verschil!

Voegenverf

Wil je de voegen van grotere oppervlakken verven, dan kun je het beste een bus verf kopen. Deze kun je gewoon online of in de bouwmarkt kopen. Ga je iets preciezer te werk en moet je kleinere oppervlakken verven, dan zijn er ook speciale voegenstiften zoals deze te koop. 

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: Charles Deluvio - Unsplash

Bron: Imgur

Marjolein Sintenie
ID: 8727

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven