Huis
Tuin
Video

Moet je nog een Sinterklaas surprise maken? Deze 3 zijn in no time klaar

Help! Het is bijna Sinterklaas en je hebt nog geen surprise gemaakt. Daarnaast heb je nog maar weinig tijd voor het heerlijk avondje is gekomen. Geen paniek, deze drie surprises maak je super snel.

1. Camera

Met een doos kun je al heel snel een leuke surprise maken. Zo maak je in een handomdraai een camera als surprise. Maak het persoonlijker door op het schermpje waardoor je de foto’s kan zien een leuke persoonlijke foto te plakken. Je leest hier hoe je de camera maakt.

2. Unicorn Piñata

Koop een piñata! Zo heb je de basis van je surprise al in elkaar. Je kunt ‘m in plaats van met snoepjes ook vullen met cadeaus. Doe er confetti en wat sinterklaassnoep bij om de piñata gevulder te maken. Ga bijvoorbeeld voor een unicorn piñata. Wil je toch nog een persoonlijke touch toevoegen aan de piñata? Dat kan prima door de piñata nog een beetje op te vrolijken met wat foto’s.  

3. Minion

Ook makkelijk: maak een gezellige minion. Plak wat geel papier om een doos heen, doe er de cadeautjes in en zorg als finishing touch voor een gezichtje. Je leest hier hoe je de surprise precies maakt.

Fotocredits
Headerfoto: Partydeco
Foto 1: Lauter
Foto 2: Partydeco
Foto 3: Surprisemaken

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3676

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven