Huis
Tuin
Video

4 superleuke DIY's voor pasen!

Yes! De lente is aangebroken wat betekent dat Pasen ook weer voor de deur staat! Wij zijn gek op DIY’s, dus we vinden het extra leuk om nu allerlei leuke decoraties te maken voor in huis! Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet!

1. Makkelijke paashangers

Wil jij gezellig een middagje paas-knutselen met je kind? Dan is dit de perfecte DIY! Het enige wat je nodig hebt is modelleerklei, een koekjesuitsteker, satéprikkers en een mooie paastak om ze in te hangen. Rol als eerste de klei uit, (niet te dik maar ook zeker niet te dun) en druk vervolgens het vormpje in de klei. Snijd met een mesje het overtollige klei weg en prik er een gaatje in met een satéprikker. Laat ze even goed drogen en na ongeveer 24 uur kun je jouw eigen gemaakte paashangers in de paastak hangen! Om in het paasthema is het natuurlijk extra leuk om vormpjes van eitjes, bloemetjes of haasjes te gebruiken! 

Klik hier voor de volledige DIY-beschrijving!

DIY: zo maak je heel makkelijk een vogelbadje voor in de tuin
Zelfmaakideeën

2. Paasei-diertjes

Ben je op zoek naar leuke tafeldecoratie voor het paasontbijt? Dan zullen deze schattige paasei-diertjes de show stelen! Hierbij heb je een gekookt ei nodig, vilt, verf en een lijmpistool. Om te beginnen teken je de oortjes van de dieren uit en hierna kun je ze uitknippen op vilt. Heb je de eieren van tevoren nog niet gekookt? Dan kun je dit nog tussendoor doen. Schilder het ei naar het gewenste dier en laat dit even goed drogen. Zijn ze helemaal goed droog? Dan kun je de oortjes erop plakken!

Klik hier voor de volledige DIY-beschrijving!

3. Paasslinger!

Wil je een subtiele paas-touch geven aan jouw huis en heb jij toevallig nog een hoop kleurstalen in huis? Dan kun je direct aan de slag gaan met deze DIY! Knip de gewenste eivorm uit op een papiertje en dit kun je gebruiken als mal. Leg deze steeds op de kleurstalen neer en trek hem over. Ben je hier klaar mee? Dan hoef je er alleen nog een gaatje in te prikken en aan een lintje te rijgen en je bent klaar! Eitje toch? 

Klik hier voor de volledige DIY-beschrijving!

4. Paasnaamkaartjes

Wil je dit jaar iets meer uitpakken met het paasontbijt? Maak dan naamkaartjes! Het is erg simpel, maar ook zeker leuk om te maken! Spuit de speelgoeddiertjes in met verf en draai er een stukje ijzerdraad in zodat je er makkelijk een naamkaartje in kunt steken. Makkelijk toch? En het staat ook nog eens leuk aan tafel.

Klik hier voor de volledige DIY-beschrijving!

Fotocredits:

Headerfoto: @theglitzypear - Instagram
Foto 1: Thathomepage.com
Foto 2: Eigen Huis & Tuin
Foto 3: Modernparentsmessykids.com
Foto 4: Thesweetestoccasion.com

Maxime Meijer
ID: 10348

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven