Huis
Tuin
Video

Tijd voor een groter kinderbed? Dit kun je doen met het ledikant

Is je peuter te groot voor het ledikant? Tijd voor een echt bed! Maar wat doe je met het lege ledikant? Wij zochten een paar leuke DIY’s op die je kunt maken met je lege ledikant.

1. Een droogrek

Bij kinderen komt een hoop was kijken. Een extra droogrek is dan ook nooit verkeerd. Zeker als die opklapbaar is en dus weinig ruimte in beslag neemt. Bij deze DIY wordt een oud ledikant omgebouwd tot een handig droogrek!

droogrek van ledikant
droogrek van ledikant

2. Een bolderkar

Hoe leuk is het om er met je kinderen op uit te gaan voor een gezellige picknick?! Met een bolderkar heb je genoeg ruimte voor de picknickbenodigdheden. Én de kinderen kunnen ook lekker zitten. Zo kunnen ze lekker uitrusten na het spelen.

bolderkar van ledikant

3. Een kast

Extra opbergplek is nooit verkeerd. Met het ledikantje buiten gebruik kun je er een mooie nieuwe kast van maken. Eve, van Eve Of Reduction, legt uit hoe je het oude ledikant omtovert tot een open kast, plus tijdschriftenrek!

kast van ledikant

4. Een bank

Hoe leuk is deze buitenbank?! En hij is helemaal gemaakt van een oud ledikant. Deze leuke DIY  is wat werk, maar dan heb je ook wat. Laat de lente maar komen!

bankje van ledikant

5. Een fietsenrek

Liggen de fietsen en steppen altijd maar voor de deur en in de weg? Met een simpele DIY maak je een mooie plek voor de fietsen en steps. Handig! Hier wordt de DIY stap voor stap uitgelegd!

fietsenrek van ledikant

6. Een bureau

Met wat krijtbordverf en een oud ledikant maak je zo een bureau voor de kleintjes! Hier kunnen ze hun huiswerk doen, of ze kunnen gaan knutselen en kleuren. Hoe stoer is dat, een eigen bureau!

bureau van een ledikant

Een nieuw bed

Heb je al een nieuw bed voor je peuter? Nee? Dit is hoe je een heel stoer meegroeibed maakt!

Fotocredits
Headerfoto: Hey Madi Nelson
Foto 1: Hunt & Host
Foto 2: Hunt & Host
Foto 3: Tidbits
Foto 4: Eve Of Reduction
Foto 5: Country Chic Paint
Foto 6: Here Comes the Sun
Foto 7: A Little Learning for Two

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4205

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven