Huis
Tuin
Video

Cadeaupapier op? Via deze sites kun je heel makkelijk inpakpapier uitprinten

Is je cadeaupapier op, en moet je echt nú wat inpakken? Geen nood, je hoeft de deur niet uit om je cadeau toch nog leuk in te pakken. Heb je er al eens aan gedacht dat je inpakpapier ook heel makkelijk zelf uit kunt printen?

Cadeaupapier uitprinten is ideaal wanneer je een kleiner cadeautje wil uitprinten. Download de onderstaande patronen in hoge resolutie en print ze uit op A4 papier, maar als je printer ook groter kan printen is dat natuurlijk mooi meegenomen.

1. Vrolijk gekleurd inpakpapier

Denk je aan cadeautjes, dan denk je aan vrolijke kleurtjes en leuke patroontjes. Voilà! Dit leuke cadeaupapier is ontworpen door DesignClaud en is hier te downloaden (zonder merkje)!

2. Zwart-wit strikjes, stipjes en streepjes

Hoeft inpakpapier van jou niet per se uit bonte kleuren en drukke patronen te bestaan? Of heb je simpelweg geen gekleurde inkt meer in je printer? Dan zijn deze leuke cadeaupapier patronen van Njoy2give met stipjes, streepjes en strikjes dé oplossing.

Je vindt de zes gratis cadeaupapier patronen hier om te downloaden!

3. Zelf ontwerpen

Kies je het liefst zelf je kleuren en patronen uit, maar ben je niet zo creatief om het zelf te ontwerpen? Dan is WripWrapWrop ideaal! Deze site laat jou namelijk heel makkelijk zelf cadeaupapier ontwerpen. Je kiest simpelweg een leuk patroon uit, een mooie kleurcombinatie of met een leuke tekst. Supermakkelijk, maar met supermooi resultaat!

Niet té netjes

Maar hoe leuk het inpakpapier ook is, pak het niet té netjes in. Onderzoek wijst namelijk uit dat een slordig ingepakt cadeautje meer succes oplevert!

Heb je geen printer?
Dan kun je je cadeautjes natuurlijk ook altijd nog op deze originele manieren inpakken!

Marjolein Sintenie
ID: 10133

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven