Huis
Tuin
Video

Op vakantie deze zomer? Zo vrolijk je de camper of caravan op

Heerlijk, samen weg met de camper of caravan. Ziet de jouwe er een beetje troosteloos uit en kan ‘ie wel een opknapbeurt gebruiken? Kijk mee naar deze vrolijke inspiratie.

Decoratie

Weinig moeite, veel verschil! Kies ervoor om accessoires te wisselen. Leg leuke kussentjes neer, ga voor een mooi dekbedovertrek en verwissel de lamp en gordijntjes. Dat kan een hoop verschil maken in de uitstraling van je camper.

Nieuw kleurtje

De meeste Nederlandse campers en caravans hebben een bruin getint interieur. Om het frisser en ook meteen groter te laten ogen, geef je de muren en het plafond een mooie witte tint. Houd er rekening mee dat de klus wat tijd kost en dat je de camper of caravan een tijd zult moeten luchten.

Kleurenpalet

Om een samenhangend geheel te maken van de kleine ruimte, kies je ervoor om alles binnen één kleurenpalet te laten vallen. Zoals hier, met de kleuren blauw en wit. Kies je ervoor één wandje een andere kleur te geven, denk dan eens aan een leuk behangetje.

Materiaal

Om de camper of caravan wat luxer te laten ogen, kun je voorwerpen als de gordijnen, kussens en handdoeken vervangen voor versies van luxe materialen.

Christa Koeyvoets
ID: 8143

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven