Huis
Tuin
Video

Heb je ook altijd zoveel canvas tasjes in huis? 5 dingen die je ermee kunt doen!

Totebags -tassen van canvas, katoen of linnen- zijn heel handig en ook nog eens stijlvol. Je krijgt ze tegenwoordig overal bij waardoor je er waarschijnlijk ontzettend veel rond hebt slingeren. Maar wat doe je er dan mee?

Je kunt al je canvas tassen het beste bij elkaar zoeken, net zoals Marie Kondo zou doen. Zo zie je hoeveel je er hebt en kun je dan beslissen wat je ermee doet.

1. Gebruik ze voor boodschappen

Katoenen of linnen tassen zijn ideaal voor de boodschappen: ze zijn sterk, maar leeg nemen ze maar weinig ruimte in beslag. Bewaar dus altijd een of twee van deze tassen in je hand- of fietstas. Zo heb je er altijd een paar bij de hand.

2. Handige opbergtip

Je kunt totebags ook prima gebruiken om spullen mee op te bergen. Vooral voor schoenen zijn ze ideaal: bewaar er bijvoorbeeld in de zomer je warme laarzen in. Ook kun je ze bijvoorbeeld gebruiken op vakantie voor ondergoed of sokken. Handig in de koffer!

3. Slimme cadeauverpakking

Wil je graag van je totebags af? Dan kun je er vast je vrienden of familie blij mee maken. Je kunt verjaardagscadeautje hier prima in ‘verpakken’. Zo heb je geen inpakpapier nodig, en je kunt hem ook nog eens hergebruiken.

4. DIY Bloempot

Heb je geen bloempot bij de hand of wil je er geen gebruiken? Dan zijn totebags handig. Vul 'm met aarde en rol de randen een beetje om zodat hij stevig staat. Zet je favoriete planten erin en je bent klaar! Dit is vooral handig voor buiten in de tuin.

5. Maak zelf een kussen

Vaak hebben totebags een leuke print of mooi motief. Dit staat heel leuk op een kussentje voor op de bank! Stop wat schuimrubber of een oude kussen in de tas en naai hem dicht. Knip de hengsels ervanaf en klaar is je kussen!

Julia van Rijn
ID: 8705

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven