Huis
Tuin
Video

DIY: Zo maak je deze prachtige betonnen bijzettafel met gouden barsten

Beton en goud is misschien een combinatie waar je niet snel aan denkt. En toch blijken die twee heel goed samen te gaan. Zo laat de onderstaande video zien hoe je zelf een tof bijzettafeltje van beton mét prachtige scheuren van goud!

Ben je gek op industriële elementen in huis, gecombineerd met chique en elegante details? Én… ben je ook nog een beetje handig? Dan is deze leuke DIY van YouTuber en doe-het-zelver Modern Builds misschien wel wat voor jou. Hij maakte namelijk een stijlvol bijzettafeltje van beton, met prachtige gouden scheuren er in. En ja… in die scheuren zit écht goud!

Simpel gezegd maakte hij een mal, waarin hij beton goot, zodat hij de basis van het tafelblad had. Vervolgens brak hij het blad weer in stukken (wat hem nog best veel kracht kostte).

Simpel gezegd maakte hij een ronde mal, waarin hij het beton in goot, voor de basis van het tafelblad. Vervolgens brak hij het blad weer in stukken (wat hem nog best veel kracht kostte).

Daarna lijmde hij alle stukken weer aan elkaar, zette er stalen poten onder en bracht hij bladgoud aan op de scheuren voor de finishing touch.

Zelf maken?

Natuurlijk is deze tafel een echte one of a kind, maar… jij kunt uiteraard wel je eigen variant namaken, in welke maat je zelf maar wil. Hoe je dit precies, stap voor stap aanpakt? Dat zie je in de onderstaande video:

Marjolein Sintenie
ID: 9102

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven