Huis
Tuin
Video

DIY: zo maak je superschattige paasei-diertjes

Op zoek naar creatieve en vrolijke tafeldecoratie voor pasen? Deze enorm schattige paasei-diertjes knutsel je zo zelf en stelen hoe dan ook de show.

Benodigdheden

  • 5 gekookte eieren
  • Lijmpistool
  • Papier & vilt
  • Stiften
  • Verf en kwast(en)

Knutseltijd: 60 minuten

Stap 1

Teken op het papier voor ieder dier een paar oortjes, en knip deze nauwkeurig uit. Knip voor het rendier ook een bruin gewei uit. De oren van het schaapje knip je uit zachtroze vilt, want dan zijn ze bijna net zo wollig als echte exemplaren.

Stap 2

Beschilder het ei in de gewenste kleur. Is het ei al wit, dan kun je overwegen het alsnog een likje verf te geven zodat er geen vlekjes meer te zien zijn. Laat het ei drogen.

Stap 3

Nu gaan we de gezichtjes maken. Schilder voor het schaap bijvoorbeeld een zachtroze ovaal op het ei en laat deze drogen. Teken daarna met de stift een gezichtje op het roze vlak. Alle diertjes zien er net wat anders uit, dus kijk goed naar de video om je favoriet na te maken.

Stap 4

Plak met het lijmpistool de oortjes aan de zijkanten van het ei. Het gewei van het rendier bevestig je tussen de oren. Ben je het uiltje aan het knutselen, dan is het leuk om veertjes te gebruiken voor de vleugels.

En klaar is kees! Deze paasei-diertjes zijn fantastisch leuk voor op de paastafel én gemakkelijk samen te knutselen.

Christa Koeyvoets
ID: 8305

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven