Huis
Tuin
Video

6 superleuke DIY's met plastic speelgoeddieren!

Dieren zie je steeds vaker terugkomen in interieurs. Van een aap tot een flamingo, bijna alle dieren zie je wel weer terug als lamp of gewoon als decoratie. Wist je dat je met plastic speelgoeddieren ook heel goed leuke accessoires kunt maken voor in je interieur of bijvoorbeeld decoratie voor op een taart? Wij laten het je zien!

Als kers op de taart

Wil je de taart mooi opmaken maar weet je niet zo goed hoe je dat het best kunt doen? Dan is deze DIY een hele leuke en makkelijke optie! Ga op zoek naar wat oude speelgoeddieren en maak een gat in de rug van het diertje met een boor. Let op: het gat moet zo groot zijn, zodat er een klein plastic kaars houdertje in past. Stop de kaarshouder in het gat en spuit het dier en de kaarshouder helemaal in één kleur, bijvoorbeeld goud of zilver. Laat het even goed drogen, zet hem op een taart en doe er een kaarsje in. Het feest kan beginnen! 

Kijk hier voor de volledige DIY beschrijving. 

DIY: 3x zo maak je zelf de leukste kinderkapstokken
Zelfmaakideeën

Knopjes voor een kast

Als je van de kinderkamer een echte dierenkamer wilt maken, kun je ook een kast oppimpen met plastic speelgoeddieren. Het is eigenlijk heel simpel; boor een schroef door de dieren heen de kast in. Je zou ze eventueel nog kunnen verven, maar in kleur staat het natuurlijk ook heel gezellig!

Kijk hier voor de volledige DIY beschrijving. 

Leuke voorraadpotjes

Heb je ook zo'n hekel aan al die lelijke voorraadpotjes in de keuken of de douche? Met deze DIY wil je juist de potjes niet meer verstoppen, maar zijn ze een toevoeging aan je interieur! Plak een plastic speelgoeddiertje met de poten vast op de deksel vast en spuit ze samen in een mooie kleur. Zorg er wel voor dat je sterke lijm gebruikt, zodat de diertjes er niet van af vallen als je de voorraadpot opendraait. 

Kijk hier voor de volledige DIY beschrijving. 

Mini plantenpotjes

Deze leuke plantenpotjes lijken net design, maar het zijn gewoon speelgoeddieren! Ook deze spuit je in een leuk kleurtje, zodat ze goed matchen in je interieur. Snijd de rug van het dier eruit en doe er wat potgrond en een plantje in. Op deze manier heb je een superleuke en goedkope decoratie voor in huis!

Naamkaartjes voor op tafel

Wanneer je gasten over de vloer krijgt, is het heel leuk om de tafel ook mooi te dekken. Spuit de speelgoeddiertjes in met verf en draai er een stukje ijzerdraad in. Maak een draai in het ijzerdraad, zodat je er makkelijk een kaartje in kan steken. Dit staat superleuk op een bord en zo is de tafel direct gezellig! 

Kijk hier voor de volledige DIY beschrijving. 

Sleutelhaken

Raak jij de sleutels ook nog weleens kwijt? Dan is het slim om een vaste plek te creëren waar je altijd de sleutels neerlegt. Zo kan je bijvoorbeeld deze leuke haken maken van speelgoeddieren! Snijd de dieren door de helft, spuit ze met verf en plak de achterkant van de dieren op een plank. Dit staat ontzettend leuk in je interieur en je raakt je sleutels nooit meer kwijt! 

Kijk hier voor de volledige DIY-beschrijving. 

Alieke van Rijn
ID: 10073

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven