Huis
Tuin
Video
& KARWEI

DIY: Stijl de marmertrend in huis

Marmerlook lampen, borden, tafels, klokken en dekbedden: je kunt het zo gek niet bedenken, of het is er in marmer. Met marmer creëer je binnen no time een stijlvolle ruimte. KARWEI vertelt hoe je marmer kan laten terugkomen in huis.

1. Marmeren tafel

Ga voor marmer in een tafel! Dit is meteen een echte eyecatcher in je interieur. Heerlijk als vrienden komen eten of als je ’s avonds lekker gaat borrelen. Combineer bijvoorbeeld een marmeren bijzettafel met een marmeren salontafel.

2. Marmerlook lampen

Ook heel stijlvol: marmerlook lampen in huis. Dit item kun je in iedere woonstijl gebruiken. Zo kan een marmerlook tafellamp heel stijlvol staan in een klassiek interieur, maar je kunt hem net zo goed gebruiken in een industrieel interieur, waarbij je het nóg stijlvoller maakt door het te combineren met metaal in bijvoorbeeld een zwarte bijzettafel.

3. Marmer in huis met folie

Niet zoveel te besteden? Ook dan kun je een marmerlook creëren in huis, met marmerlook folie! Leuk voor bijvoorbeeld een oud kastje, je vensterbanken of een tv-meubel. Wil je de marmerlook een natuurlijke uitstraling geven? Combineer dan donkere folie met wat lichtere folie.

4. Marmer in accessoires

Hoe leuk zijn marmeren accessoires? Ook hierin zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Ga bijvoorbeeld voor een marmeren klok in het groen, wit of zwart. Of kies voor een marmeren wandplank, een marmeren zeeppompje of zelfs voor een toiletborstelhouder van marmer.

5. Zelf marmerlook creëren in huis

Wil je een unieke eyecatcher in huis? Maak dan zelf je marmerlook item! Zoals het dressoir met marmerlook bovenblad op de foto. Je kunt dit dressoir ook zelf maken met deze werkbeschrijving van KARWEI.

ID: 8076

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven