Huis
Tuin
Video

DIY: Zo creëer je een moderne retrolook in je badkamer

& KARWEI
Vintage- en retro-elementen in het interieur zijn een belangrijke trend op dit moment. Elementen en accessoires van ‘vroeger’, maar dan wel in een modern jasje. KARWEI geeft tips om deze trend ook in je badkamer door te voeren.

1. Kleine wandtegeltjes

Je creëert een retrolook eenvoudig door kleine, verschillende kleuren wandtegels te gebruiken. Deze tegeltjes worden de accentkleuren voor je badkamer. Ga om een knipoog te geven naar vroeger voor lichtgroene en granietgroene wandtegels. Toch iets moderner? Kies dan voor hip oudroze.

2. Variatie binnen sanitair

Accessoires met een matte afwerking: meer retro wordt het niet. Dit geldt ook zeker voor je sanitair! Kies bijvoorbeeld voor een matte, koperen regendouche met matte, koperen wastafelkranen. Liever wat donkerder? Ga dan voor een zwarte wc die je combineert met een zwarte regendouche.

3. Spice it up!

Het mag in geen enkel interieur ontbreken, maar zeker niet bij een retro stijltje: accessoires. Ga voor een katoenen badmat met zwart wit-print als echte eyecatcher. En combineer deze met matzwarte accessoires zoals deze zeepdispenser en bijpassende toiletborstel.

4. Je eigen badkamermeubel

Wil je het echt goed aanpakken? Ga dan aan de slag met de wastafel met steigerbuizen op de foto, dit kun je namelijk zelf maken! En daardoor is het helemaal aan te passen naar jouw smaak en kleuren. Met deze werkbeschrijving van KARWEI kun je meteen aan de slag.

ID: 7935

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven