Huis
Tuin
Video
& KARWEI

DIY: Zo krijg je een loftgevoel in de woonkamer

Een grote loft met zeeën van ruimte die je volledig naar eigen smaak kunt inrichten. Klinkt als een droom, maar ook jij kunt thuis datzelfde gevoel creëren. KARWEI geeft tips!

1. Creëer een open, lichte ruimte

Onnodige deuren en muren in huis? Weg ermee! Zo krijg je een lichte, open ruimte wat zorgt voor het echte loftgevoel. Heb je geen muren of deuren in huis die je er zomaar uit kunt halen? Creëer dan een lichte ruimte door een lichtplan op te stellen. Kijk goed waar je ramen zitten en combineer dan bijvoorbeeld inbouwspots met rookglas hanglampen en industriële wandlampen.

2. Gebruik de hoogte

Ga de hoogte in met de styling van je interieur, dat geeft een ruimtelijk gevoel. Kies bijvoorbeeld voor een speelse hanglamp met verstelbare snoeren. Deze lamp kun je helemaal aanpassen aan de hoogte van je ruimte.

3. Ga voor industriële materialen

Bij een loft horen industriële materialen, zoals beton, metaal, glas en hout. Ga bijvoorbeeld voor betonlook tegels die je combineert met een stalen vloerlamp en een houten eettafel met metalen onderstel.

4. Verdeel de ruimte

Zorg dat je de grote, open ruimte goed verdeelt. Bijvoorbeeld met een steel look kamerscherm die je ook zelf kunt maken met deze werkbeschrijving van KARWEI. Zo breek je het grote geheel én krijg je het echte loftgevoel.

ID: 8134

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven