Huis
Tuin
Video

DIY: zo maak je de perfecte kaptafel zelf

In samenwerking met KARWEI
Het is de droom van heel veel vrouwen: een eigen kaptafel. Maar een kaptafel waar je optimaal aan kunt tutten moet wel aan een paar eisen voldoen. Wij geven je drie tips voor de perfecte kaptafel.

1. Licht

Het allerbeste licht om je bij op te maken, is het natuurlijke licht van buiten. Zo kun je alle haartjes, wimpertjes en make-upresten goed zien. In de praktijk blijkt het toch behoorlijk lastig om altijd natuurlijk licht tot je beschikking te hebben, dus een set goede lampen zijn onmisbaar voor een perfecte kaptafel. Monteer de lampen aan de boven, zij- én onderkant van je spiegel, dan heb je echt goed licht op je hele gezicht. Deze lampen zijn bijvoorbeeld perfect. Zien er nog mooi uit ook.

2. Goede spiegel

Wil je optimaal kunnen tutten, dan moet je jezelf wel goed kunnen zien. Een goede spiegel mag dan ook niet ontbreken op de kaptafel. Wat dacht je van dit model? Heb je meteen wat extra opbergruimte erachter. Ga je voor een spiegel waar je de lampen van tip 1 omheen kunt zetten? Kies dan een platter model, zoals bijvoorbeeld deze spiegel.

3. Opbergruimte

Heb je zo’n perfecte kaptafel, dan wil je natuurlijk wel al je spullen kwijt kunnen. Een tafel vol met wattenschijfjes, oogpotloden, blushes en foundations maakt het niet echt een gezellige plek. Voldoende opbergruimte kun je bijvoorbeeld creeren met een fijne ladekast. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor leuke manden, dozen en zakken waarin je al je spulletjes stalt.

4. DIY: Perfecte kaptafel zelf maken

Wil je er zeker van zijn dat jouw kaptafel aan alle eisen voldoet? Maak de fantastische roze kaptafel uit de uitzending dan gewoon zelf! Zit licht, een spiegel én voldoende opbergruimte in en geeft je kamer bovendien meteen een luxe hotelgevoel. Ga aan de slag met deze werkbeschrijving van KARWEI en dan zit jij binnenkort aan je eigen, unieke, perfecte kaptafel. Veel kap- en tutplezier!

Ga voor meer zelf maak-inspiratie naar de DIY-pagina van KARWEI.

ID: 4332

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven