Huis
Tuin
Video

Gooi lege drankflessen niet weg: zo gebruik je ze in je interieur

Geniet optimaal van je wijn of whisky: gooi de fles niet weg! Want wist je dat je veel leuke dingen hiermee kunt doen in je interieur? Van chique whiskyflessen tot je favoriete biermerk; zo geef je ze een tweede leven.

Een elegant vaasje

Van wijnfles tot vaas in een handomdraai. Een simpel takje of een paar bloemetjes en klaar is je elegante look. Vind je het label van de fles nou heel mooi? Dan kun je die natuurlijk ook gewoon erop laten zitten.

Een kandelaar

De meest simpele manier om een fles als kandelaar te gebruiken, is door simpelweg een kaars in de hals te steken. Je kunt de fles eventueel ook nog verven in een leuk kleurtje. 

Wil je het net wat anders aanpakken? Gebruik dan alleen de onderkant van de fles! Vul je nieuwe theelichthouder met water en laat hier een kaarsje in drijven.

theelicht diy

Een zeeppompje

Geef je badkamer of keuken een persoonlijke touch door je favoriete fles om te toveren tot zeeppompje. Vooral een whiskyfles zoals hieronder staat erg leuk.

Fotocredits:
Headerfoto: Diego Botero
Foto 1: Homey oh my
Foto 2: Curly Birds

Tekst:
Lotte Wullems

ID: 3353

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven