Huis
Tuin
Video

4 originele manieren om je huisnummer bij de deur te plaatsen

Ga jij binnenkort verhuizen, of ben je gewoon op zoek naar een leuke manier om je voordeur een opknapbeurt te geven? Denk dan eens aan het plaatsen van een leuk huisnummer!

Dit zijn de creatiefste ideeën voor je op een rijtje.

1. Fleurige boomstam

Dit stralende huisnummer staat kleurrijk op de gevel. Kies voor fleurige bloemetjes, of zet in de pot bijvoorbeeld een cactusje. Hier wordt uitgelegd hoe je hem zelf maakt. 

2. In een pot

Deze leuke, op elkaar gestapelde bloempotten zijn ideaal om in de voortuin te zetten. Ben jij fan? Zo maak je er zelf een.

3. Knus

Heb jij een bankje voor het huis staan? Dan is dit kussen ideaal. Kies voor een vrolijke print, of houd het simpel. Zo zet je er zelf makkelijk een in elkaar. Kies een kleur of print waarop vlekken niet snel te zien zijn, en zorg dat de stof waterafstotend is. 

4. Begroeid

Deze bloemenkrans neemt een prominente plek in op de voordeur. Om deze krans te maken, bevestig je losse metalen huisnummers aan een krans naar keuze. Tip: steek nepbloemen in de krans, om er zo langer van te kunnen genieten.

Christa Koeyvoets
ID: 7868

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven