Huis
Tuin
Video

IKEA Hacks: 3 originele manieren om het LACK tv-meubel te gebruiken

IKEA is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA-hacks. Deze week vertellen we je alles wat je kunt doen met het LACK tv-meubel.

Eerder schreven wij al over de mogelijkheden van de LACK bijzettafel. IKEA heeft echter nog meer pareltjes in de LACK-lijn, waaronder dit betaalbare tv-meubel. Toch kun je het ook voor andere dingen gebruiken.

1. Goedkope schoenenkast

Schoenenkasten kunnen al snel vrij prijzig zijn. Daarom is het LACK tv-meubel zo ideaal. Hij kost maar een tientje en je kunt er heel veel schoenen in kwijt. Toch niet genoeg plek? Je kunt hem ook prima stapelen. Wel even aan elkaar schroeven of lijmen, maar dan kun je je hele schoenencollectie showen. 

2. Bankje in de hal

Het LACK tv-meubel is het ideale formaat voor in de hal. Hij is compact, maar je kunt er toch veel je spullen in kwijt. Zet er bijvoorbeeld een mandje voor sleutels of tassen op, en zet je schoenen onderin. Wil je hem ook gebruiken om op te zitten? Verstevig hem dan wel eerst even met hout.

3. Kinderkeukentje

Heb je kleine kinderen in huis? Dan kun je van de LACK een speelgoedkeuken maken! Het kost wel wat handigheid, maar dan heb je een keukentje helemaal naar eigen smaak. Zo kun je voorbeeld het keukentje van hieronder namaken, maar je kunt natuurlijk alle kleuren gebruiken die je wilt.

Julia van Rijn
ID: 8969

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven