Huis
Tuin
Video

IKEA Hacks: 4 speelkeukentjes die zijn omgetoverd tot kleine droomkeukens

IKEA is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA-hacks. Deze week vertellen we je alles wat je kunt doen met de DUKTIG speelkeukentjes.

We zijn allemaal wel bekend met Duktig, het kleine speelkeukentje van IKEA. Of je ‘m nou vroeger zelf hebt gehad (of heel graag wilde hebben), of dat je ‘m thuis hebt staan voor je (klein)kinderen. We zijn er allemaal een beetje verliefd op. 

duktig ikea speelkeuken

Maar… dit kan nog veel mooier. Pinterest blijkt namelijk vol te staan IKEA speelkeukentjes die zijn omgetoverd tot prachtige keukens die bijna niet meer terug te herkennen zijn. We worden er zelfs een beetje jaloers op. Doe ons ook zo’n mooie keuken! 

1. Wit met koper én marmer

Soms zit een keukenmetamorfose in heel kleine aanpassingen met groots effect. Zoals bij deze keuken. In de basis is ‘ie gewoon wit gebleven, maar de greepjes, de kraan en de wasbak is met koperkleurige verf bespoten. En om deze chique look helemaal af te maken heeft het ook nog een keukenblad met marmereffect gekregen.

Hoe je dit voor elkaar krijg lees je hier!

ikea duktig speelkeuken

2. Pastelroze met bloemen

Dat wij fan zijn van roze keukens kon je hier al zien. Dus waarom niet ook de keuken van je kleine sterrenchef roze maken? Uiteraard misstaat een bloemig behangetje hier ook niet bij.

Hoe deze keuken is omgetoverd tot pastelroze droomkeuken? Dat lees je hier!

ikea duktig roze

3. Stijlvol en stoer

Liever een stoer keukentje? Kies dan voor een zachte grijstint, met lookalike metrotegeltjes. Uiteraard maken ook hier de koperen greepjes het geheel extra stijlvol.

Lees hier de DIY om te zien hoe Mrs. Happy Gilmore deze keuken heeft opgepimpt.

ikea duktig

4. Mintgroen met Scandinavische touch

Op Hello Blogzine kwamen we deze prachtige keuken in Scandinavische stijl tegen. Mét hexagontegels en al. Of nouja, hexagon lookalike plakpapier. Hoe deze keuken verder is omgetoverd tot mini droomkeuken lees je hier.

ikea duktig mintgroen
Marjolein Sintenie
ID: 8895

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven