Huis
Tuin
Video

IKEA Hacks: Dit kun je allemaal doen met de KNAGGLIG-kistjes van IKEA

Ikea is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA-hacks. Deze week vertellen we je alles wat je kunt doen met de KNAGGLIG-kistjes.

De KNAGGLIG-kistjes zijn handige houten kistjes die vooral gebruikt worden om spullen in op te bergen. Toch kun je er nog veel meer mee doen.

1. Handige kast

Met de kistjes kun je heel makkelijk een op maat gemaakte kast maken. Stapel simpelweg een aantal kistjes op elkaar zoals jij wilt, boor ze vast en klaar is je kast! Je kunt hem dan eventueel nog verven of beitsen om hem helemaal naar jouw smaak te maken. Nu heb je een handige kast die precies in jouw ruimte past voor een kleine prijs!

2. Opbergbank

Opbergen kan sowieso al in de KNAGGLIG-kistjes, maar met deze hack kun je er ook op zitten! Je hoeft alleen maar met wat scharnieren en hout een soort deksel op de kisten te monteren. Leg er wat kussens op en je hebt een bankje waar je ook nog eens spullen in kwijt kunt. Ideaal voor je schoenen in de gang bijvoorbeeld.

3. Simpel nachtkastje

Dit is de meest simpele hack uit het lijstje. Draai simpelweg het kratje een slag zodat hij rechtop staat, en je hebt een nachtkastje! Je kunt hem ook nog verven of er pootjes onder maken, maar in principe is dit niet nodig. Je kunt hem zo ook gebruiken als bijzettafel in de keuken bijvoorbeeld.

Julia van Rijn
ID: 8844

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven