Huis
Tuin
Video

IKEA Hacks: 3 toffe manieren om het MARIUS-krukje op te pimpen

IKEA is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA-hacks. Deze week vertellen we je alles wat je kunt doen met de MARIUS-kruk.

De betaalbare MARIUS-krukjes van IKEA zijn in bijna ieder huishouden te vinden. Ze zijn namelijk ideaal om extra zitplek te creëren. Het enige nadeel is dat de krukjes een beetje saai zijn. Gelukkig zijn er genoeg manieren om de MARIUS toch op te fleuren.

1. Zachte zitplek

De MARIUS-kruk is handig, maar helaas niet altijd even comfortabel. Los dit op door een kussen op de zitting te bevestigen. Schuif hiervoor de originele zitting in een gevulde kussensloop en monteer deze dan op de poten. Het leuke hieraan is dat je alle kussentjes kunt gebruiken die je maar wilt, je kunt er dus alle kanten mee op.

2. Handige bijzettafel

Je kunt de MARIUS-krukjes ook gebruiken als bijzettafel. Dit is echter met de gaten in de zitting niet heel handig. Laat daarom deze zitting maar achterwege en monteer in plaats daarvan een mooi dienblad aan de poten! Dit is ontzettend simpel, veelzijdig en handig. Maar... bovenal superstijlvol! 

3. Buitentafel

Neem de MARIUS-kruk ook eens naar buiten en maak er een buitentafel of -kruk van. Dit is ontzettend voordelig want je hebt alleen de kruk en een simpele stoeptegel nodig. Je kunt de tegel gewoon los op de kruk leggen of voor de zekerheid vastlijmen. Zo simpel is het!

Julia van Rijn
ID: 8915

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven