Huis
Tuin
Video

IKEA Hacks: Hier kun je de PLUGGIS bakken allemaal voor gebruiken

IKEA is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA-hacks. Deze week vertellen we je wat je allemaal kunt opbergen in de PLUGGIS bakken

De PLUGGIS is een handige, witte bak die je voor van alles kunt gebruiken. Hij is betaalbaar, groot en heel makkelijk te stapelen. Je kunt er natuurlijk allerlei dingen in opbergen, maar had je ook al aan de volgende 5 dingen gedacht? 

1. In de voorraadkast

De voorraadkast is vaak een rommeltje. Alles ligt door elkaar en er is geen overzicht. Met de PLUGGIS bakken van IKEA breng je dit overzicht weer terug. Haal lekker veel van deze bakken in huis en berg hier je eten in op. Label ze zodat je alles makkelijk terug kunt vinden. Nu is er weer rust in je voorraadkast en het ziet er mooi uit.

2. Een nette koelkast

Wat je doet in de voorraadkast, kun je natuurlijk ook doen in de koelkast. De PLUGGIS bakken zijn namelijk ideaal om je koelkast weer meer overzicht te geven. Zo raak je nooit meer iets kwijt waardoor er ook minder producten over datum gaan.

3. Recyclen maar!

Afval scheiden is natuurlijk heel belangrijk, maar niet iedereen heeft er de ruimte voor in huis. Als je echter de PLUGGIS bakken opstapelt, kun je je eigen kleine recyclestation maken! Papier, flesjes, plastic: het kan er allemaal in.

4. Op kantoor

Is jouw bureau ook altijd zo’n rommel en ligt het vol papieren? Zet er gewoon een of meerdere PLUGGIS bakken neer en organiseer hier je papieren in. Maak bijvoorbeeld een bak voor post, facturen of andere belangrijke dingen.

5. Nette badkamer

De badkamer staat vaak vol met flessen shampoo, potjes crème, flessen haarlak en ga zo maar door. Om hier een beetje overzicht in te creëren, kun je ook deze bakken gebruiken. Label ze weer en zet ze in je badkamerkast. Je kunt ze dan bijvoorbeeld sorteren of haarproducten, make-up, doucheproducten et cetera.

Op onderstaande foto is deze hack uitgevoerd met de IKEA VARIERA bakken, maar hij werkt net zo goed met de PLUGGIS. 

Julia van Rijn
ID: 9129

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven