Huis
Tuin
Video

IKEA Hacks: de RASKOG-roltafel kun je ook voor deze 3 handige dingen gebruiken

Ikea is een van onze favoriete meubelzaken. De winkel is betaalbaar, leuk om doorheen te struinen en de spullen zijn ontzettend veelzijdig. En van dat laatste maken we handig gebruik met deze IKEA-hacks. Deze week vertellen we je alles wat je kunt doen met de RÅSKOG-roltafel.

De RÅSKOG-roltafel is een trolley van IKEA die vaak in de keuken wordt gebruikt. Je kunt er bijvoorbeeld kruiden of servies op kwijt. Je kunt er echter nog veel meer mee doen.

1. Chique bar cart

Heb je een plekje nodig om je favoriete drankjes op te bergen? De RÅSKOG is de ideale oplossing. Op de bovenste plank kun je bijvoorbeeld flessen kwijt, en daaronder je mooiste glazen. Dit is ook een goed idee voor bijvoorbeeld feestjes!

2. Badkamer opbergplek

Je hoeft deze roltafel natuurlijk niet per se in de keuken te zetten. In de badkamer doet hij het ook hartstikke goed! Je kunt er bijvoorbeeld toiletpapier en schoonmaakmiddelen in kwijt. Ook je make-up collectie of je handdoeken passen perfect in de RÅSKOG.

3. Mobiele boekenkast

Heb je een boekenplank nodig? Probeer de RÅSKOG-roltafel eens. Door de hoge randen kunnen de boeken er niet uitvallen, en je kunt er ook nog eens veel in kwijt. Dit past bijvoorbeeld goed in de kinderkamer vol met leuke kinderboeken.

Julia van Rijn
ID: 8761

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven