Huis
Tuin
Video

Dit kun je allemaal doen met de bekende tassenopberger

Het is misschien wel het meest veelzijdige IKEA-item: De Variera tassenopberger. Hij hangt in bijna ieder huishouden en is ook nog eens superbetaalbaar. Maar wist je dat je er nog veel meer mee kunt doen naast je tassen opbergen?

De Variera (€1,99) is origineel bedoeld als opbergmethode voor je plastic tasjes. Echter heeft IKEA hem tegenwoordig op de website staan als ‘alleshouder’. Dit komt omdat hij echt alles kan opbergen.

Inpakpapier

Inpakpapier opbergen kan heel vervelend zijn. Je wilt ze netjes neerzetten en niet dat ze beschadigen. IKEA’s opberghulpje is hier superhandig voor. Je kunt de rollen rechtop zetten of verticaal door de gaten heen.

Koffiecups

Heel satisfying: koffiecupjes passen precies in de gaten van de Variera! Zo kun je makkelijk je favoriete koffie opbergen. In de ruimte die overblijft kun je bijvoorbeeld je kopjes stapelen zodat je al je koffiebenodigdheden dicht bij elkaar kunt bewaren.

Eten

Je kunt letterlijk alle soorten voedsel bewaren in de Variera. Zo kun je aardappelen, uien, sinaasappels en nog veel meer groenten en fruit hierin bewaren. Ook zakjes chips of andere verpakte etenswaren passen perfect.

Paraplu

Heb je maar een kleine gang in je huis en geen plek voor een parapluhouder? Hang dan de Variera aan de muur voor je paraplus. Dit bespaart ruimte en ziet er ook nog eens leuk uit.

Toiletpapier

Nog een tip voor een kleine ruimte: hang de Variera op in je wc of badkamer en berg je wc-rollen op. Zo heb je er geen standaard voor nodig. Dit werkt ook voor je keukenrollen in de keuken.  

Doekjes

Nog een manier om de Variera te gebruiken in de keuken: bewaar je vaatdoekjes erin. Zo heb je altijd al je schone vaatdoekjes bij de hand en kun je er makkelijk bij. 

Naast de Variera heeft IKEA nog meer veelzijdige producten die je voor van alles kunt gebruiken. Neem bijvoorbeeld dit trapje!

Fotocredits
Headerfoto: TehraniHome - Instagram

Tekst
Julia van Rijn

Bron: House of Hepworths 

ID: 4416

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven