Huis
Tuin
Video

3x inspiratie om zelf een kapstok of kledingrek te maken

In de uitzending maakte interieurstyliste Tanja van KARWEI een toffe kapstok met ruimte voor kleding én schoenen. Wil je thuis ook aan de slag? Wij zochten de leukste DIY’s voor je uit!

Oud wordt nieuw

Ga je dit weekend lekker in het bos of over het strand wandelen? Ga dan op zoek naar een mooie, oude tak! Van die tak kun je namelijk een tof kledingrek maken. Mooi, simpel én duurzaam! Weten hoe je dat precies doet? Dat zie je hier!

Strak en stylish

Ga je liever voor strak? Dan is deze kapstok misschien wel iets voor jou! Deze kapstok heeft een moderne look en kun je verven in een kleur die bij jouw huis past. Ook fijn: je kunt ‘m zo lang maken als je zelf wilt!

Scandinavisch, stoer en functioneel

Je zag hem al even voorbijkomen in de uitzending, de kapstok van interieurstyliste Tanja van KARWEI! Hij staat natuurlijk superleuk in de slaapkamer, maar ook in de gang of hal is dit een topper. Gelukkig kun je hem eenvoudig zelf maken. Weten hoe? Je leest het hier!

Fotocredits

Headerfoto: Eigen Huis & Tuin 
Foto 1: Tanja van Hoogdalem 
Foto 2: Style and Sugar 
Foto 3: Eigen Huis & Tuin

Lobke Taal
ID: 8436

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven