Huis
Tuin
Video

5 originele knoppen voor op je kast

Heb je een nieuw vintage kastje gehaald en vind je hem toch wat saai? Wanneer je alleen al de knoppen van een kast vervang, krijgt de hele kast een compleet nieuwe look. Wij geven je inspiratie.

1. Een industriële buis

Als je het leuk vindt om in je interieur industriële details te verwerken, passen deze handvaten goed op jouw kast. Je kunt ze gemakkelijk zelf maken, omdat je al de onderdelen gewoon bij de bouwmarkt kunt kopen! 

2. Een tak

Ben je een echte natuurlover? Je kunt een stukje natuur naar binnen halen door handvaten te maken van een boomtak. Spuit hem bijvoorbeeld een ander kleurtje, of houd hem natuurlijk en maak de takken alleen even schoon. Het is hierbij ook niet erg als het twee verschillende takken zijn. Dit geeft juist een leuk effect!

3. Kwasten

Dit is misschien meer wat voor de kastjes in de garage, maar hoe leuk zijn deze handvaten in de vorm van kwasten? Het enige wat je hiervoor nodig hebt, zijn twee kwasten en vier lange bouten. Wil je weten hoe je dit stap voor stap aanpakt? Lees hier de DIY. 

4. Leren handvaten

Deze zie je wel wat vaker voorbijkomen, maar dat maakt het zeker niet minder leuk: leren lusjes. Je kunt hiermee je kastje heel gemakkelijk en snel opleuken. 

5. Eén groot handvat

Als je een kastje hebt met meerdere deurtjes, zou je ook voor een doorlopend handvat kunnen kiezen. Dit kan bijvoorbeeld bij een keukenkast, maar bij een klein dressoirkast is het ook heel mooi. Het staat superstrak en geeft je kastje direct een moderne touch! 

Fotocredits

Headerfoto: Eigen Huis en Tuin
Foto 1: lovintagefinds
Foto 2: Stephenson Wright
Foto 3: Pretty Handy Girl
Foto 4: Design Studio Nu
Foto 5: Kyal and Kara

Alieke van Rijn
ID: 9410

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven