Huis
Tuin
Video

4 creatieve ideeën om de radiatoren in huis op te leuken

Stoor je je aan de lelijke radiator in je woonkamer? Dat hoeft helemaal niet! Wij geven vier leuke ideeën om de radiator op te leuken!

1. Een kleurtje

Met een likje verf kom je al een heel eind! Bij diverse bouwmarkten kun je radiatorverf vinden in superleuke kleuren. Je kunt de radiator in een vrolijke en opvallende kleur verven of juist in dezelfde kleur als de muur zodat hij minder opvalt! 

2. Studiehoek

Wil je de radiator het liefst helemaal niet meer zien? Bouw dan een bureau over de radiator heen. Op deze manier valt de radiator weg en zit je er tijdens het studeren of werken ook nog eens lekker warm bij!

3. Radiatorcover

Ben je geen geboren klusser? Dan is een radiatorcover wellicht wat voor jou. Dit is een ombouw net zoals Thomas in de aflevering maakt maar dan kant en klaar! Je kunt deze verkrijgen in verschillende soorten en maten en dus helemaal afstemmen op jouw interieur.

4. Versieren

Wanneer de radiator niet aanstaat kun je de radiator versieren met magneten, zo ziet de radiator er een stuk gezelliger uit. Ook kun je de radiator met magneten volhangen met leuke foto’s of polaroids. Let er wel op dat je alles voor de zekerheid verwijdert als je de radiator tijdens de koude dagen weer aanzet.   

Fotocredits:

Headerfoto: Gaelle Marcel-Unsplash
Foto 1: Ostap Senyuk-Unsplash
Foto 2: Livios
Foto 3: Sentimo

Daphne van Kaam
ID: 9801

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven