Huis
Tuin
Video

Deze robot doodt bacteriën in je bed

Slapen in een bed vol bacteriën, we moeten er niet aan denken. Gelukkig hoeft dat met deze superhandige robot ook nooit meer. Met zijn efficiënte eigenschappen maakt ‘ie je bed bacterievrij, zelfs als je op reis bent.

We kenden de Roomba al, een heuse robotstofzuiger. Maar nu is er ook de Cleansebot. Dit is ook een soort robotstofzuiger, maar dan voor je bed! We vertelden je al hoe vies je bed eigenlijk is, en hoe je hem het snelst kunt verschonen, maar met deze robot weet je zeker dat ‘ie echt schoon wordt!

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel: je zet de robot op je bed, zet hem aan op de gewenste stand en de robot doet al het werk. Met UV-C dwaalt je robotvriend door je lakens en doodt ‘ie alle bacteriën. Er is ook een handige ‘hand stand’; nee, dit betekent dat 'ie op z’n kop gaat staan, maar wel dat je 'm handmatig kunt gebruiken voor andere voorwerpen. Zo maak je bijvoorbeeld ook AL deze, deze en deze smerige dingen er weer bacterievrij mee. Yay! 

Robot schoonmaken snijplank

Bed verschonen

Helaas is het nog steeds nodig om je bed regelmatig te verschonen, daar kom je echt niet vanaf! De robot is daarom ook vooral ontworpen voor hotelkamers. Hotelbedden, lichtknoppen en bijvoorbeeld afstandsbedieningen zijn berucht om hun vele bacteriën. Dát is waarom het idee van de Cleansebot ontstond. Door het zeer effectieve UV-C licht, doodt de robot 99,9% van alle bacteriën. Zo weet je zeker dat je slaapt in een schoon bed, óók in een hotel.

Een echt hotelgevoel in huis

Hoe fantastisch is dat hotelgevoel, op de bacteriën na dan. Zou het niet geweldig zijn om dat gevoel ook thuis te hebben? Gelukkig weten wij hoe je zo’n hotelgevoel thuis voor elkaar krijgt!

Fotocredits
Headerfoto: Cleansebot - Kickstarter
Foto 1: Cleansebot - Kickstarter

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4019

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven