Huis
Tuin
Video

Sinterklaas is weer in het land! Zó pak jij jouw cadeautjes het mooiste in

Er is niets leuker dan een prachtige surprise of een perfect ingepakt cadeautje. Tenminste, dat vinden we hier op de redactie! Scheur jij het papier er het liefst in één keer af en maakt het je niet uit wat er omheen zit? Dan is dit artikel niet aan jou besteed. Maar ben je helemaal fan en kun je losgaan op inpakken? Dan zit je goed!

Traditie met een twist

De primaire kleuren geel, rood en blauw zijn eigenlijk altijd wel terug te vinden in sinterklaaspapier. Hysterische pietjes, drukke prints en rode mijters vliegen je vaak om de oren. Oké en bruin pepernotenpapier kunnen we eigenlijk ook niet over slaan. 

Maar… Het kan ook anders! Wat dacht je van rode steentjes met gezellige pietjes, donkere avonden met prachtige huisjes en kleine tekeningen? Maak het af met bijpassend rijmlint en je maakt een cadeautje van de Sint meteen bijzonder.

6x de leukste dobbelcadeautjes voor interieurliefhebbers van €5 tot €25
Vrije tijd

Chic!

Wie al die felle kleuren net wat te hysterisch vindt, kan binnen dit kader zijn hart ophalen. Ook met roze, blauw en goudaccenten kun je een perfect Sint-cadeautje inpakken. Gebruik mooie glitterlintjes, zwart/wit thema stickers of knip uit goudkarton de letters SINT. Blauw met goud wortelpapier eronder en je blijft helemaal in het thema!

Creatieve labels

Plak jij altijd een standaard sticker op een cadeautje? Dat kan tegenwoordig echt wel anders! We vonden de leukste ideeën op het gebied van labels. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan zelfgemaakte wasknijpers? Of de eerste letter van je voornaam groot op de voorkant (deze haal je heel makkelijk uit letterslingers), of een inspirerende quote of boodschap van Sint en Piet op mooi karton geprint?  

Eén ding is zeker, onze handen jeuken om er dit jaar nét een andere draai aan te geven.

Marijke van Gemert
ID: 9520

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven