Huis
Tuin
Video

Snoeren lelijk? Niet als je ze op deze manier gebruikt!

Een leven zonder computers, tv’s en smartphones kunnen we ons amper voorstellen. Hoeft gelukkig ook niet! Maar een leven zonder lelijke snoeren in het zicht zouden we maar al te graag willen. Wegwerken? Nee hoor, gewoon iets heel tofs van maken!

Je hebt twee soorten mensen: Mensen die hun snoeren een beetje achter de kastjes wegproppen maar wat vaak altijd nog wel in het zicht ligt. En je hebt mensen die snoeren heel netjes omleiden en wegwerken door middel van kabelgootjes. Maar… heb je er ooit over nagedacht om snoeren juist als accessoire te gebruiken? En ja, dat is toffer dan het klinkt!

Foto’s: Apartment Therapy  en Homedit

1. Creatief met snoeren
Het liefst zien we snoeren natuurlijk niet, tenzij je er juist iets heel tofs van maakt. Zoals hierboven bijvoorbeeld. Met een beetje creativiteit én een extra lang snoer kun je een tof design maken op je muur. Wat voor figuur zou jij maken met kabels?

Foto: Homedit

2. Gekleurd snoer als eyecatcher
Een andere manier om je snoeren als eyecatcher te gebruiken is door voor een lekker fel gekleurd snoer te kiezen. Dit is overigens ook een erg leuk idee voor in de slaapkamer: kies simpelweg voor een hangend peertje. Met een tof snoer is een lampenkap niet eens nodig!

 Headerfoto: Executive Career Connections
Tekst: Marjolein Sintenie

 

ID: 2905

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven