Huis
Tuin
Video

3 tips om je oude spullen in een nieuw jasje te steken!

Je interieur een boost geven hoeft niet altijd duur te zijn. Met behulp van een paar oude spullen die je misschien nog hebt staan kom je al een heel eind. Bereid om de handen uit de mouwen te steken? Met deze tips geef je een geheel andere look aan je interieur!

Oude trap

Heb je nog een oude trap staan die je niet meer gebruikt? Maak er een decoratiestuk van voor in de woonkamer. Dit is heel simpel te maken en het kost weinig geld. Je kunt de trap schilderen in de kleur die jij wilt, en het enige wat je hoeft te doen is de trap uit te klappen en neer te zetten! Je kunt op de traptredes allemaal leuke accessoires neerzetten en in een handomdraai is je oude trap een te gekke eyecatcher voor je interieur! Heb je nog wat verf over? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om de kast ook een likje verf te geven! Wat nieuwe knoppen erop en ze zijn weer helemaal als nieuw!

Saaie koffietafel? Probeer deze 3 alternatieven eens!
Woonkamer

Fruitkistjes aan de muur

Heb je toevallig nog een aantal oude houten kratjes of sinaasappelkistjes staan? Gooi ze niet weg! Als ze nog in goede staat zijn kun je er leuke kastjes voor aan de muur van maken. Je kunt variëren in hoogte en positie om het niet helemaal strak te hebben. Je kunt de kratjes helemaal naar je eigen smaak inrichten. Mochten de kistjes niet de gewenste kleur zijn kun je ze altijd naar wens verven. Heb je nog een lege muur over? Met deze kratjes kun je die superleuk opvullen. Mocht je geen ruimte aan de muur hebben, kun je ze altijd vanaf de grond opbouwen. Hiermee creëer je een leuke kast!

Bekleed de bank opnieuw

De bank is een belangrijk aspect in de woonkamer. Heeft de bank nog genoeg zitcomfort maar ben je de bekleding zat of is hij gewoonweg versleten? Ruil hem niet direct in voor een nieuwe bank! Je kunt zelf langs de stoffenwinkel om een nieuwe trendy stof uit te kiezen, en zo kun je hem zelf opnieuw bekleden. Zo hoef je je oude vertrouwde bank niet weg te doen, maar heeft de bank toch een geheel nieuwe look. 

Fotocredits:

 Foto 1: annabananashomemarket - Instagram

Foto 2: Meineresterampe - Pixabay

Foto 3: Pexels - Pixabay

Maxime Meijer
ID: 10171

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven