Huis
Tuin
Video

Vintage Finds Friday: deze omgetoverde, vintage kast herken je niet meer terug!

In Vintage Finds Friday laten wij je wekelijks de leukste vintage meubels zien die door onze lezers in een nieuw jasje zijn gestoken! De spulletjes zijn vaak voor een prikkie op de kop getikt en helemaal opgeknapt. Wie zegt dat het inrichten van jouw huis of kamer duur moet zijn? Let’s go vintage!

Romy is grafisch ontwerper én illustrator en weet dus als geen ander hoe je creatief aan de slag gaat! Voor haar gloednieuwe stulpje heeft zij de afgelopen tijd heel wat bezoekjes gebracht aan de leukste vintage winkeltjes. Romy struint al jaren verschillende shops af, omdat ze het liefst op zoek gaat naar blikken voor haar verzameling. Tijdens deze zoektochten scoort ze dan meestal ook een superleuk item voor in huis.

Opknappen? Geen probleem!

Van een beetje klussen is Romy zeker niet vies. Anderhalf jaar geleden kocht ze een grote kast bij de kringloopwinkel, die ze even goed onder handen heeft genomen!

Ze heeft hem helemaal uit elkaar gehaald en de latjes van de glazendeuren verwijderd. Daarna heeft ze de bovenkant van de kast gladgeschuurd en toen was het tijd voor een kleurtje! De half geschilderde look had ze gespot op Pinterest en de kleur van de kast is haar favoriet. Als final touch heeft ze een paar hoge poten onder de kast gemonteerd. Het eindresultaat mag er zeker wezen, wat een verschil!

Tip van Romy: soms moet je even door de spullen heen kijken, let vooral op de vorm en denk de omgeving weg!

Heb jij ook een vintage item weer nieuw leven ingeblazen? Stuur ons dan een berichtje via social media en wie weet kun jij ons volgende week inspireren!

Fotocredits:

Romy Willems

Daphne van Kaam
ID: 9217

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven