Huis
Tuin
Video

Vintage Finds Friday: deze klusser weet precies hoe je oude meubels een nieuw leven geeft

In Vintage Finds Friday laten wij wekelijks de leukste vintage items zien, die door onze lezers in een nieuw jasje zijn gestoken. De spulletjes zijn vaak voor een prikkie op de kop getikt en helemaal opgeknapt. Wie zegt dat het inrichten van jouw huis of kamer duur moet zijn? Let’s go vintage!

Divan

Onlangs heeft Wijnie een superleuke divan gescoord op Marktplaats. Ze was opzoek naar iets leuks om in een dode hoek van de woonkamer neer te zetten en liep al snel deze parel tegen het lijf. Met een nijptang en schroevendraaier heeft Wijnie de bekleding eraf gehaald en met een tacker heeft ze de divan opnieuw bekleed. Ze koos voor een groene stof omdat deze kleur ook terugkomt in de muur tegenover de divan. Het opgeknapte pareltje staat nu in de hoek bij het raam, een heerlijk plekje met een fijn uitzicht!

Vintage Finds Friday: van verzamelaar tot webshop vol vintage pareltjes
Zelfmaakideeën

Prachtige kast

Wijnie en haar gezin wonen net een jaar in hun nieuwe stulpje en bij het huis kregen ze ook nog eens een mooi vintage item. Op de zolder stond namelijk een prachtige oude kast uit de jaren '60 die de vorige bewoners niet meer beneden kregen. Wijnie mocht de kast dus overnemen en heeft het zelfs voor elkaar gekregen om de kast toch beneden te krijgen. De kast staat nu prachtig in de woonkamer!

Van statief tot gave lamp

In een creatieve bui heeft Wijnie ook nog een statief omgetoverd tot een supergave lamp! Het deel van het statief waar normaal gesproken de camera op zit heeft zij verwijderd en hier doorheen heeft ze een kabel gehaald en een fitting gemaakt. De lamp ziet er geweldig uit maar ligt nu voor de veiligheid weer even op zolder totdat de kids wat ouder zijn.

Werk aan de winkel

Het klussen gaat nog wel even door want aan het nieuwe huis moet nog heel wat gebeuren. Zodra Wijnie en haar man de tijd hebben, steken zij de handen uit de mouwen en gaan zij met wat hulp aan de slag met klussen in huis. Dat het huis maar een prachtige en fijne plek mag worden!

Fotocredits:

Wijnie @wijnielalkens

Daphne van Kaam
ID: 9992

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven