Huis
Tuin
Video

De 3 meestgestelde vragen aan de Eigen Huis & Tuin Helpdesk #4

De Helpdesk was een groot succes! De vragen stroomden binnen en onze experts hebben hard hun best gedaan om iedereen zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Wij hebben de 3 meestgestelde vragen van de laatste week voor je op een rijtje gezet.

1. Hoe kan ik de muur achter de tv opleuken?

Als je de wand achter de tv wilt opleuken kun je beginnen met een kleurtje. Als je de muur in een mooie kleur verft wordt deze al een stuk minder saai. Ook een mooi behang vrolijkt de boel helemaal op. Wil je voor iets spannenders gaan? Plaats dan een houten paneel achter de tv, dit geeft een stoere en robuuste uitstraling!

Lijsten en schilderijen staan ook superleuk op de wand rondom de tv, zorg er wel voor dat alles goed bij elkaar past zodat het niet te druk wordt. Je kunt ook wandplanken ophangen als decoratie, hier kun je ook nog eens wat extra spulletjes op kwijt. Wil je meer sfeer creëren? Zet dan een leuke vloerlamp naast de tv, dit staat supergezellig!

6x de mooiste wandrekken voor in je interieur
Huis

2. Hoe vervang je makkelijk een kapotte badstop?

Het makkelijkst is om alleen het onderdeel te vervangen dat niet meer werkt. In de meeste gevallen werkt de plug niet meer en hoef je dus alleen deze te vervangen. Online kun je alle onderdelen vinden, maar bereid je voor want dit is soms nog best een klus. Het is namelijk vaak lastig om het juiste onderdeel te vinden, even goed zoeken dus. Als je deze eenmaal gevonden hebt is het vervangen zo gepiept!  

Wil je de badstop helemaal vervangen? Draai dan de schroef los, deze zie je vaak zitten als je de plug eruit trekt. Haal de oude stop eruit en schroef de nieuwe weer vast een de sifon (de afvoerbuis). Zet vervolgens de plug erin en je badstop is weer zo goed als nieuw! 

3. Hoe kan ik een kleine slaapkamermuur het beste verven zodat de kamer groter oogt?

Wanneer je slaapkamer wat kleiner is kun je het beste kiezen voor neutrale kleuren en aardtinten. Op deze manier oogt je kamer al een stuk groter! In de trend voor de komende winter en het voorjaar komen deze kleuren ook terug. Je ziet de komende tijd veel beige en taupe samen met terracotta. Met deze kleuren creëer je een rustig en mooi geheel. Door een muur in een donkere kleur te verven en de rest licht te houden creëer je optisch ook een stuk meer ruimte!

Fotocredits:

Eigen Huis & Tuin

Daphne van Kaam
ID: 9513

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven