Huis
Tuin
Video

Met dit verrassende item maak je heel goedkoop een leuk wandrek

Heb je niet zo veel geld te besteden, maar wil je wel een upgrade voor je huis? Of houd je gewoon van recyclen? Dan is dit de perfecte oplossing. Met dit goedkope item kun je namelijk heel makkelijk een wandrek maken!

Mensen op Pinterest en Instagram zijn al razend enthousiast, en wij nu ook! Je kunt namelijk van een goedkope lattenbodem een handig wandrekje maken!

Het wandrek

IKEA verkoopt voor slechts tien euro de lattenbodem ‘LURÖY’. Deze is flexibel en licht, waardoor je hem makkelijk aan de muur kunt hangen. Je kunt de lattenbodem natuurlijk ook ergens anders kopen, of misschien heb je er nog een ongebruikt liggen.

Hoe maak je het?

Het enige wat je hoeft te doen, is (een deel van) de lattenbodem aan de muur te hangen. Dit kan je met haakjes doen, maar je kunt hem ook met schroeven vastzetten. Doe dit aan de boven- en onderkant. Als je wilt, kun je hem nog een leuk kleurtje verven of je laat hem zoals hij is. Vervolgens kun je er van alles aan hangen.

Waarvoor kun je hem gebruiken?

Je kunt met deze hack alle kanten op. Je kunt er haakjes aan hangen om er een kapstok van te maken. Je kunt hem ook in de badkamer hangen en hem gebruiken voor handdoeken en mandjes. Je hem zelfs in de keuken gebruiken voor je pannen of kookboeken!

Nu je toch lekker creatief bezig bent...
kun je misschien ook wel deze handige opbergplek voor je sleutels maken!

Fotocredits
Headerfoto: @Kasiaw_designs

Julia van Rijn
ID: 8020

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven