Huis
Tuin
Video

6 manieren om Halloween stijlvol in huis te halen

We zitten midden in de maand oktober en dat betekent dat Halloween weer voor de deur staat. Laat dit jaar de skeletten en spinnen voor wat ze zijn, en vier Halloween met een stijlvol, maar duister interieur!

1. Verf je pompoenen

Pompoenen horen bij Halloween! Traditioneel gezien zou je er een gezicht uit kunnen snijden en er een kaarsje in kunnen zetten, maar het kan ook anders! Spray je pompoenen bijvoorbeeld goud of bordeaux. Dit geeft je pompoenen een superelegante look, waardoor het de perfecte decoratie in huis is. Let wel op, als je ze buiten zet heb je een watervaste verf nodig! Benieuwd hoe je dit aanpakt? Bekijk de blog van A Sip of Bliss om deze DIY te bekijken!

2. Antiek

Antieke items passen ook perfect bij Halloween, omdat ze een mysterieuze sfeer met zich meebrengen. Heb je bijvoorbeeld een geweldige oude kandelaar? Zet hier dan zwarte kaarsen in. Deze staat prachtig op tafel en brengt een geweldige kasteelsfeer met zich mee.

3. Lantaarns

Lantaarns met waxinelichtjes of kaarsen kunnen heel spooky zijn, maar tegelijkertijd romantisch. Dit brengt dus superveel sfeer in huis of in de tuin. Je kunt gaan voor moderne lantaarns, maar ook voor wat klassiekere exemplaren. Het is extra leuk om meerdere lantaarns bij elkaar te zetten, bijvoorbeeld een set van drie. Zo maak je een knus hoekje van licht, wat in een donkere omgeving heel mooi uitkomt.

4. Droogbloemen of takken zwart spuiten

Deze decoratie is supersimpel, maar met groots effect! Het voordeel van droogbloemen is dat je ze niet hoeft te verzorgen en dus een aardig tijdje kunt laten staan. Met een zwarte spuitbus kun je ze gedeeltelijk of in zijn geheel zwart spuiten. Het is bijvoorbeeld ook leuk om alleen de takken donker te maken. Je kunt deze dan weer in bijvoorbeeld lege drank- of wijnflessen zetten. Experimenteer hiermee en maak het helemaal jouw smaak!

5. Een letterbord

Heb je een letterbord in huis? Super! Je kunt deze dan heel leuk gebruiken voor een leuke Halloween quote of als waarschuwing bij de deur. Deze Instagrammer heeft er helemaal wat creatiefs van gemaakt, door een spookje te vormen uit letters en cijfers. Deze kun je leuk neerzetten met wat pompoentjes of je gedecoreerde droogbloemen!

Dit bericht bekijken op Instagram

B O O 🎃

Een bericht gedeeld door Willow Narrative (@willownarrative) op

6. Een kaarsenpad

Wil je buiten wat extra decoratie toevoegen, zodat je gasten een geweldige entree kunnen maken? Zet dan wat glazen potten in je tuin met een waxinelichtje erin. Zo heb je direct het pad in je tuin verlicht op een classy, maar tegelijkertijd spooky manier! 

Esmée Duindam
ID: 9335

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven