Huis
Tuin
Video

3 onmisbare tips voor een natuurlijke badkamer

De natuur naar binnen halen is helemaal van dit moment. Hoe lekker is het om in bad te liggen in een ruimte die een natuurlijk gevoel uitstraalt? Juist, heerlijk. En daarom geven wij je 3 onmisbare tips voor een natuurlijke badkamer.

1. Koop mooie planten

De natuur naar je badkamer halen doe je vanzelfsprekend door planten in je badkamer te zetten. Dit geeft meteen een rustiek gevoel. Bijkomend voordeel: planten geven zuurstof aan je ruimte. Kijk wel uit dat je badkamer geen jungle wordt. Je moet ook nog plek hebben om te douchen.

2. Gebruik natuurlijke tegels

Kies voor natuurlijke tegels, bijvoorbeeld tegels met een stenen look. Zo lijkt het of je heerlijk buiten loopt. Kijk voor de badkamer voor niet al te gladde tegels om uitglijden te voorkomen.  

3. Ga voor hout

Het natuurlijke materiaal hout kun je makkelijk terug laten komen in je interieur. Bijvoorbeeld door er een badkamermeubel van neer te zetten. Je kunt ook zelf creatief aan de slag gaan, door wandplanken te maken van hout waarop je de handdoeken kwijt kunt. Zie jij jezelf al in bad liggen in jouw natuurlijke badkamer?   

Badkamer natuurlijke materialen

Fotocredits
Headerfoto: Paweł Przytuła 
Foto 1: ChrisLee -Unsplash
Foto 2: JaredRice -Unsplash
Foto 3: Lotte Wullems 

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3294

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven