Huis
Tuin
Video

4 goedkope manieren om je badkamer een upgrade te geven

Je badkamer ziet er verouderd uit en is wel toe aan vervanging. Toch wil je liever niet je hele spaarrekening aan je badkamer uitgeven. Gelukkig kun je ook met weinig geld je badkamer een upgrade geven!

1. Grote schoonmaak

Begin met de grote schoonmaak! Verwijder eventuele schimmelvlekken in de muren en het plafond en zorg dat alle kalk in de badkamer weg is. Dit doe je bijvoorbeeld met behulp van azijn. Als alle grote vlekken uit je badkamer zijn, krijgt ‘ie al meteen een vernieuwde uitstraling.

2. Verven

Toch nog niet helemaal tevreden? Dan kun je er ook voor kiezen om met de verfkwasten aan de slag te gaan. Schilder bijvoorbeeld de badkamerkastjes wit om meer ruimte te creëren en een frisse look te geven aan het geheel. Kijk uit! Gebruik wel verf die tegen wat vocht kan.

3. Kleine vervangingen

Je hoeft bij het upgraden van je badkamer niet meteen alles in het nieuw te steken. Maar wat kleine dingen kan een enorm groot verschil geven. Zoals het vervangen van handdoekhaakjes of de douchekop! Kies bijvoorbeeld voor een regendouche om optimaal te genieten van je douchebeurten. Kijk ook goed of alle tegels nog goed op je vloer liggen. Heb je een kapotte tegel? Vervang deze dan. Zo voorkom je ook verdere problemen in de toekomst, want kapotte tegels zijn de perfecte broedplaats voor schimmels. En dat wil je liever niét in je vernieuwde badkamer hebben.

4. Accessoires

Maak het geheel af met accessoires. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Koop bijvoorbeeld wat mandjes waarin je dagelijkse producten neerzet, zodat niet alles overal rondslingert. En maak de badkamer gezellig met planten! Welke planten geschikt zijn voor de badkamer? Dat lees je hier

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: Erikawittlieb -Pixabay

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3913

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven