Huis
Tuin
Video

De leukste manieren om een hangplankje in de badkamer te stylen

Leuk, zo’n plankje in je badkamer! Maar hoe style je zoiets nou zonder dat het rommelig of juist saai wordt? We laten je 5 leuke manieren zien om dit aan te pakken.

1. Je favoriete crèmes en lotions

Waarschijnlijk staat je badkamerkastje helemaal vol met allerlei lotions, crèmes, medicijnen en cosmeticaproducten. Maar je hebt er altijd wel een paar die favoriet zijn vanwege de lekkere geuren of de mooie verpakkingen. En juist die producten verdienen een speciaal plekje op het plankje. Zo liggen ze altijd voor het grijpen én het staat ook nog eens leuk!

2. Hangplantje op een hangplankje

We zijn gek op planten in het hele huis, dus ook in de badkamer! Je kunt kiezen voor grote planten op de grond of in de vensterbank, maar op je hangplankje zijn kleine plantjes juist ontzettend leuk. Kies bijvoorbeeld voor een hangplantje waarbij de strengen sierlijk naar beneden groeien. Een hangplantje op een hangplankje dus!

hangplant

Welke planten allemaal geschikt zijn voor de badkamer? Dat zie je hier.

3. Spiegeltje, spiegeltje op de plank

Als het goed is heb je in je badkamer natuurlijk al een grote spiegel waar je dagelijks even (of heel lang) voor staat. Maar spiegels kunnen ook ontzettend leuke accessoires zijn voor op het plankje in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een goud spiegeltje in de vorm van een zonnetje, zoals een van deze mooie exemplaren. Uiteraard is die ook nog eens extra handig om erbij te pakken wanneer je een extra spiegel nodig hebt als je bijvoorbeeld de achterkant van je kapsel wil kunnen bekijken.

4. Een mooie kaars

Vooral wanneer je uitgebreid de tijd neemt om te badderen zijn kaarsjes extra sfeervol. Maar ook wanneer ze niet branden kunnen kaarsen erg mooi staan op een plankje. Kies voor een kaars in een stijlvolle verpakking en je geniet er al van door er alleen al naar te kijken!

5. Kunst van de bovenste plank

Niet veel mensen staan er bij stil dat kunst ook hartstikke leuk kan staan in de badkamer. Juist in de badkamer zal het er meer uitspringen dan in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. En al helemaal leuk is het als het een kunstwerkje met een knipoog is, zoals de onderstaande tekst ‘get naked’. Erg toepasselijk in de badkamer!

kunst badkamer

Meer kunstinspiratie in de badkamer zien? Neem dan ook hier even een kijkje.

Fotocredits
Headerfoto: Jonny Caspari
Foto 1: Jessica Arends - Unsplash
Foto 2: Urban Outfitters
Foto 3: Etsy

Tekst
Marjolein Sintenie

 

ID: 3454

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven