Huis
Tuin
Video

5 tips voor het slim inrichten van je kleine badkamer

In samenwerking met KARWEI
De badkamer is vaak niet de grootste ruimte van het huis. Het kan daarom best een uitdaging zijn om deze ruimte optimaal te benutten. KARWEI geeft je vijf tips waarmee jij je kleine badkamer slim kunt inrichten!

1. Licht kleurgebruik

Laat je kleine ruimte een stuk groter lijken door gebruik te maken van lichte kleuren. Ga bijvoorbeeld voor witte lak op de deuren in combinatie met witte wasbakken. Zo creëer je optisch een grotere badkamer.

2. Slimme verlichting

Licht geeft je badkamer een ruimtelijk gevoel. Ben je niet gezegend met grote badkamerramen? Dan kun je ook zelf verlichting toevoegen aan je badkamer. Kijk hierbij wel even goed of de lampen geschikt zijn voor een vochtige omgeving. Perfecte lampen voor je badkamer zijn deze inbouwspots.

3. Grote tegels

Ga voor grote tegels om je badkamer groter te laten lijken. Je kunt deze tegels zowel op de vloer als op de wand laten terugkomen. Extra voordeel: met grote tegels ben je ook nog eens sneller klaar met schoonmaken omdat je zo minder groeven hebt waar vuil tussen kan komen. Ideaal!

4. Inloopdouche

Een donkere douchewand met deur splitst je badkamer - letterlijk - in twee delen. Hierdoor lijkt je ruimte meteen een stuk kleiner. Je kunt beter gaan voor een inloopdouche met een glazen douchewand. Hierdoor heb je een groter oppervlak om in te douchen én lijkt je badkamer groter.

5. Opbergen

Rondslingerende handdoeken, toilettassen en shampooflessen geven een rommelig gevoel in je badkamer. Je moet er daarom echt aan gaan geloven: opruimen. Niet het leukste klusje, maar het geeft je badkamer wel meteen een ruimtelijke en rustgevende uitstraling. Opruimen in de badkamer wordt makkelijker door te zorgen voor genoeg slimme opbergruimte. Ga voor opbergruimte in een badkamermeubel of orden je producten in verschillende stijlvolle manden.

Ga voor nog meer badkamerproducten en inspiratie naar KARWEI!

ID: 4127

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven