Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor een vrijstaand bad in je badkamer

Een vrijstaand bad is een echte eyecatcher in je badkamer. Daarbij geeft het een gevoel van ontspanning. Reden genoeg dus om een vrijstaand bad in je badkamer te willen. Wij geven je inspiratie!

1. Wellness bad

Ga voor een zwart of donkergrijs vrijstaand bad om een echt wellness-gevoel te creëeren in je badkamer. In combinatie met planten maak je de sfeer helemaal af.

2. Natuurlijke look

Houd je van een natuurlijke look? Kies dan voor een vrijstaand bad in combinatie met natuurlijke materialen, zoals hout. En ook hier kunnen planten niet bij ontbreken. 

Benieuwd welke planten geschikt zijn voor de badkamer? Je leest het hier

3. Minimalistisch

Ook mooi: een minimalistische badkamer met vrijstaand bad. Geef wat meer warmte en sfeer aan je bad door hierbij je witte bad bijvoorbeeld te combineren met roségoud. 

4. Lekker wit

Heb je lichte muren? Dan staat een wit bad evengoed heel mooi. Dit geeft namelijk een ruimtelijk effect. Combineer verschillende tinten wit om het wat warmer te maken, of kies voor één kleur wit in combinatie met zwart voor een strak en speels geheel. 

5. Betonlook

Betonlook staat altijd goed. Ook in combinatie met een vrijstaand bad! Door je witte bad te combineren met een grove betonlook geef je meer karakter aan je bad.

Fotocredits:

Headerfoto: Puurhoutwonen -Instagram
Foto 1: Eigen Huis & Tuin 
Foto 2: Woondingen -Instagram
Foto 3: Remodelista
Foto 4: CocoKelley
Foto 5: Eigen Huis & Tuin
Foto 6: Puurhoutwonen -Instagram

Julia Dilissen
ID: 9007

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven