Huis
Tuin
Video

6 originele manieren om je handdoeken op te bergen in de badkamer

Je kunt natuurlijk je handdoeken gewoon opbergen in een gesloten kastje, maar je kunt het ook nét even wat origineler aanpakken. We geven je 6 originele ideeën om je handdoeken stijlvol én handig op te bergen!

1. Plankjes

Simpel, maar erg origineel! Hang zoveel plankjes als je maar wil boven elkaar, en bevestig een kikker (en dan bedoelen we niet het beest, maar zo’n haak) bovenop de plank om te voorkomen dat de handdoeken er weer vanaf rollen.

2. In een ijzeren mandje

Mandjes zijn eigenlijk in heel het huis praktisch. Voor wc-rollen, houtblokken, noem maar op! Dus ook voor handdoeken. Zo kun je meerdere mandjes aan de muur hangen, of eentje op een verhoging op de grond zetten. Kies je liever voor een elegantere look, kies dan voor een rosékleurig of gouden mandje.

3. Een grote rieten mand

Heb je iets meer handdoeken die je kwijt wil en houd je van natuurlijke materialen? Kies dan voor een grote rieten mand om je handdoeken in op te bergen. Rol ze op en zet ze verticaal erin zodat je ze gemakkelijk kunt pakken.

4. DIY wandplanken

Planken zijn natuurlijk altijd handig om spullen op te bergen. Maar deze kubusvormige wandplanken zijn wel erg stijlvol én ideaal om ook nog wat andere accessoires in kwijt te kunnen.

Benieuwd hoe je dit zelf maakt? Het wordt je hier uitgelegd!

5. Open kast

Heb je een groot gezin? Of gebruik je gewoon veel handdoeken? Kies dan voor een open kast waarin je altijd genoeg handdoeken voor het grijpen hebt liggen. Je kunt bijvoorbeeld voor deze minimalistische kast van naturel hout kiezen.

6. Inbouwkast

Wil je niet te veel poespas in je badkamer? Kies dan voor een lange, smalle inbouwkast waarin je de handdoeken en eventueel nog wat accessoires netjes, opgerold kwijt kunt.

Hoe vaak was jij eigenlijk je handdoeken?
Zo vaak hoor je het eigenlijk te doen!

En kun je ze beter oprollen of opvouwen?
Wij weten het antwoord!

Fotocredits
Headerfoto: Parachute Home  
Foto 1: Amazon  
Foto 2: 12th and White
Foto 3: Better Homes and Gardens  
Foto 4: Ohoh blog voor Bob Vila  
Foto 5: Ikea
Foto 6: Instagram Lindye Galloway

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 4191

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven