Huis
Tuin
Video
Badkamer

Badkamer- en keukentrends van nu

Trends komen en gaan. Ook in badkamer- en keukenland. Erg leuk natuurlijk, want zo blijf je altijd up-to-date wat design en nieuwigheidjes betreft. Froukje treft Tom Heere van Brugman op de beursvloer. Hier showt de keuken- en badkamerspecialist de nieuwste trends en gadgets voor in de keuken en badkamer.

Hieronder Tom’s top 5!

1 – Sunshower

Bruin worden onder de douche, wie wil dat nu niet?! De Sunshower is een douche met ingebouwde zonnebank. Hij geeft een veilige, gezonde dosis UV-licht en dat stimuleert weer de aanmaak van vitamine D. Vergeet trouwens ook de infraroodfunctie niet. Infraroodlicht dringt diep door in je spieren en is heel goed voor je bloedsomloop. Je kunt de Sunshower in iedere doucheruimte installeren waar een stroompunt voorhanden is.

2 – Douche in één dag!

Wat we steeds vaker zien, zijn mensen die thuis nog een echt bad hebben, maar dat nauwelijks nog gebruiken. Die mensen willen graag een douche. Da’s nogal een verbouwing. Nu kunnen we dat voortaan in één dag regelen. ’s Ochtends haalt Brugman de badkuip eruit en ’s avonds sta je al onder je nieuwe douche, die ze diezelfde dag al geïnstalleerd hebben. Geen vuil, geen stof, geen extra kosten. Je spreekt een vooraf een vaste prijs af, dus je weet altijd waar je aan toe bent!

3 – VarioTonic Toilet

Froukje wist niet wat ze zag… Een in hoogte verstelbaar toilet! Tom legt uit dat zo’n toilet speciaal ontwikkeld is voor een levensloopbestendige woning. Ofwel: het toilet past zich in de loop van de tijd aan, aan je behoeften. Als bijvoorbeeld opstaan moeilijker gaat. Veiligheid en comfort staan hoog in het vaandel. Het toilet overbrugt zo’n twintig centimeter hoogteverschil. Daarnaast is het toilet super hygiënisch, want doortrekken gaat niet meer met de hand. Nee, alles gaat via touchbediening!

4 – Koper

Koper is een enorm belangrijke interieurkleur geworden. Dat zie je ook terug in de keukens. Een marmeren aanrechtblad maakt het geheel af.

5 – Havana

Dé nieuwe kleurstelling van dit jaar is Havana. Betonkleurige deuren en dito werkblad. Dat geeft een stoere uitstraling. Een eyecatcher zijn de zwarte kranen en de spoelbak in dezelfde kleur uitgevoerd. Een andere nieuwe trend is een echt massief houten werkblad, dat gebeitst voor een mooie landelijke uitstraling zorgt.

ID: 548

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven