Huis
Tuin
Video

Aan deze orginele stylingtip voor de badkamer denkt bijna niemand

De badkamer is de plek waar je snel even je tanden poetst, de wc doortrekt en onder de douche springt. Maar het is ook de plek waar je heerlijk tot rust kunt komen in een warm bad of een warme douche. Genoeg redenen om voor deze quality time je badkamer lekker op te fleuren met kunst aan de muur! Wij geven je wat inspiratie.  

Lijsten

Fleur je badkamer op met lijsten! Van botanische prints tot teksten die lekker toepasselijk zijn in je ruimte. Een beetje humor kan nooit kwaad.

kunst badkamer
kunst badkamer

Schilderijen

In plaats van lijsten kun je ook gaan voor schilderijen. Let hierbij wel op dat de schilderijen tegen water moeten kunnen!

Kies bijvoorbeeld voor een schilderij van de zee, waarbij je fantasie in no time zeewater maakt van het badwater. Maar dan een stuk warmer... Of ga juist voor iets dat je niet zo snel op de badkamer zou verwachten, zoals dit canvas dat is geïnspireerd op 'Meisje met de Parel'. Want kunst mag óók in de badkamer pronken.

Fotocredits
Headerfoto: Etsy
Foto 1: Etsy
Foto 2: Etsy
Foto 3: Alleschilderijen.nl -Bol.com
Foto 4: Arty-Shock

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3419

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven