Huis
Tuin
Video

Dit zijn de meest bijzondere badkamervloeren die je ruimte opfleuren

Bepaalde tegels kunnen je badkamer helemaal omtoveren en opfleuren. Echter wordt er toch vaak gekozen voor basic, grote zwarte of witte tegels. Zonde! Daarom hebben wij de meest bijzondere badkamervloeren voor je op een rijtje gezet.

Wedden dat je na het zien van deze vloeren gelijk zin hebt om je badkamer een make-over te geven!

Kleurrijk geheel

Waarom voor zwart, wit of grijs gaan als je ook voor een vrolijk kleurtje kunt kiezen? Een kleur als roze of groen op de vloer geeft je ruimte gelijk een hele andere sfeer. Het staat een stuk gezelliger en maakt het minder basic.

Terrazzo tegels

Terrazzo is al een tijdje een trend zowel voor op de muur als op de vloer. Het is een soort vloer waarbij marmerkorrels of korrels van ander materiaal in cement of klei gedrukt worden. Dit heeft een heel mooi effect, vooral met grove stukken in felle kleuren.

Mooi printje

Effen tegels kunnen mooi zijn, maar het is nog veel gezelliger met een printje. Het maakt je badkamer net iets spannender en geeft het wat meer pit. Houd de rest van de badkamer wel redelijk rustig, want anders kan het rommelig ogen.  

Julia van Rijn
ID: 8618

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven