Huis
Tuin
Video

Badkamereenheid

Badkamer
Sander en Margriet hebben anderhalf jaar geleden een huis gekocht waar ze zelf de boel van top tot teen verbouwd hebben. De ruimte waar ze alleen erg onzeker over zijn is de badkamer. Ze dromen van een heerlijk strak badkamermeubel… Wanneer zou deze eens komen?

Algemeen
Nou eerder dan ze verwacht hadden, want daar stond Thomas opeens op de stoep. Hij is direct aan de slag gegaan en al snel waren de vloer en de muur strak betegeld. Wanneer de basis van de badkamer goed is, kun je met een aantal kleine toevoegingen een hele uitgesproken sfeer creëren. Een kleine aanpassing met groots effect is bijvoorbeeld het vervangen van je wastafel voor een praktisch badkamermeubel. Een badkamermeubel bepaalt de sfeer, maar geeft ook gelijk een opgeruimd gevoel omdat je in het meubel de meeste spullen een plekje kunt geven. Want dat er veel kleine spullen in een badkamer staan is een feit!

Stijlen
Praxis
 heeft verschillende soorten badkamermeubels waarbij je met elke interieurstijl kans van slagen hebt: voor iedere stijl een passend meubel. Op de onderstaande afbeelding staan drie soorten die elk een andere stijl hebben. Hou jij, net als Sander en Margriet, van een natuurlijk sfeer? Ga dan voor het eerste model. Deze is namelijk van grof afgewerkt hout gemaakt. Het middelste meubel sluit aan bij de elegante, sierlijke stijl. Dit betekent dat deze perfect zou staan in een wat klassieker interieur. En dan tot slot de meest rechter afbeelding, deze is geschikt voor een interieur met veel designmeubilair. Tegelijkertijd neigt deze een beetje naar de natuurstijl door het materiaal dat gebruikt is: hout.

Extra
Het leuke aan deze meubels is dat er naast het enkele badkamermeubel ook nog een aparte kolomkast verkrijgbaar is in precies dezelfde stijl. Dus als je nog meer opbergruimte nodig hebt, dan is dit een ideale toevoeging! Zowel het badkamermeubel als de kolomkast zijn ruimtebesparend ontworpen, dus uiterst geschikt voor de wat kleinere badkamers.

ID: 179

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven