Huis
Tuin
Video

Badkamermeubels: praktisch en luxe!

Badkamer
Elke ochtend is het een drukte van belang achter de wastafel bij de familie Procé. De onpraktische en krappe badkamer is duidelijk te klein geworden voor het gezin. Thomas zorgt ervoor dat ze straks niet meer hoeven te dringen achter de wastafel én er komt tegelijkertijd extra opbergruimte.

De verouderde badkamer van Adelbert, Linda en hun twee dochters heeft al een nieuwe indeling en uitstraling gekregen, maar is pas echt af met een fraai en praktisch badkamermeubel. Een badkamermeubel staat niet alleen luxe, maar het geeft ook gelijk een opgeruimd gevoel omdat je in het meubel de meeste spullen een plekje kunt geven. 

Deze badkamermeubels worden voor gemonteerd aangeleverd en dat scheelt Thomas dus heel wat meet- en maakwerk. Het is een kwestie van aan de muur hangen, leidingen aansluiten op de kranen, afvoer bevestigen en dan is hij al bijna klaar.

Je kunt kiezen uit een enkele of een dubbele wastafel met verschillende breedtes. Thomas heeft gekozen voor twee enkele wastafels, maar wel met twee kranen per wastafel dus vier kranen in totaal. Je kunt zelf de gewenste samenstelling maken, alle onderdelen zijn namelijk apart te bestellen. De laden en deuren van het meubel gaan soepel open en dicht. Voor het sluiten van de laden is namelijk een ‘softclose’ systeem aangebracht, dat scheelt weer wat herrie in de ochtenduurtjes. Om het strak af te maken zijn de handgrepen geïntegreerd. De meubels zijn verkrijgbaar in wit hoogglans, zwart hoogglans of grijs eiken. 

Een badkamermeubel past natuurlijk in een nieuwe badkamer zoals bij de familie Procé, maar het kan ook een snelle oplossing zijn voor een bestaande badkamer waar je meer luxe en meer opruimmogelijkheden wilt hebben. Plaats dan een badkamermeubel ter vervanging van de ‘gewone’ wastafel.

ID: 291

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven