Huis
Tuin
Video

Dit zijn onze 3 favoriete badkamertrends voor 2019

Een nieuw jaar betekent vaak nieuwe (mislukte) voornemens én nieuwe favorieten! Natuurlijk hebben wij onze favoriete badkamertrends van 2019 alweer paraat. Dit zijn de drie leukste trends voor in je badkamer:

Terrazzo

We zijn gek op terrazzo! Vooral omdat we wel houden van een feestje en met deze tegels lijkt het net alsof er altijd confetti ligt!

kleurrijke terrazzo badkamer

Wij houden wel van een mooie, roze badkamer! Terrazzo kan dan ook perfect bij een roze badkamer.

roze terrazzo badkamer

Kies voor een vrolijke en uitbundige kleurenexplosie zoals hierboven, óf ga voor een wat rustigere zwart-wit look zoals hieronder!

zwart-witte terrazzo badkamer

Behang

Behang in de badkamer? Ja, echt! Je kunt de wildste kleuren en prints kiezen om jouw badkamer om te toveren. Niet elk behang is geschikt voor deze trend. Het behang moet natuurlijk waterresistant zijn. Vinyl en vliesbehang kunnen prima in een vochtige ruimte als de badkamer. Dat is mits je goed ventileert. Dus zet een raampje open of laat de deur op een kier als je aan het douchen bent.

badkamer met behang met een blauwe print

Heb je liever ook tegels in je badkamer? Geen probleem! Behang matcht namelijk hartstikke goed met tegels. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze supervrolijke badkamer met vrolijke citroenen en prachtige tegels in de vorm van vissenschubben.

kleurrijke badkamer met citroen behang en tegels in de vorm van visschubben

Industriële stijl

Voor een stoerdere look zijn industriële elementen perfect. Deze elementen kunnen een simpele badkamer een heel eigen look geven. Kijk bijvoorbeeld naar de buizen die gebruikt zijn in deze badkamer. De badkamer is eigenlijk hartstikke simpel met witte tegels. Maar de douche en het handdoekrek veranderen de ruimte totaal. Daarnaast werkt de witte bakstenen muur heel goed bij de industriële stijl.

Badkamer met industriële elementen

Een originele stylingtip

Heb je al eens gedacht aan deze stylingtip voor in je badkamer? Veel denken er niet aan, maar eigenlijk is het hartstikke leuk!

Fotocredits
Headerfoto: BGphotographyandvideo
Foto 1: Dzek
Foto 2: Yaroslav Priadka
Foto 3: TLC Interiors
Foto 4: Emily Henderson
Foto 5: Bright Bazaar
Foto 6: Melanie Rieders - Apartment Therapy

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 4141

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven